NIEUW @ Wellness LES BUTTES

MASSAGEPRGOGRAMMA

 

 

 

MASSAGE @ WELLNESS LES BUTTES

Wellness les Buttes biedt vanaf heden een een massageprogramma aan in samenwerking met Annick Versteyhe.

Annick heeft haar opleiding en diploma behaald bij Catherine Maes ( Syntra West). Naast een programma rond Aromatherapeutische relaxerende massage, heeft Annick tevens de opleiding Kanuka Kindermassage gevolgd aan de Wellness Academie in Hasselt. Vanuit deze opleiding bieden we een speciaal programma Kindermassage aan.

Annick is een erkend massagetherapeut en werkt volgens de deontologische code van de Belgische Massagefederatie, waar ze lid van is .

Samen met Annick bieden we binnen Wellness Les Buttes de volgende programma's aan ( op aanvraag )

 

Aromatherapeutische relaxerende massage

De aromatherapeutische massage is een holistische relaxatiemassage. Dezelfde technieken worden gebruikt als bij een relaxatiemassage. De massageolie wordt verrijkt met enkele druppels etherische oliën. Een aromatherapeutische massage is aangenaam geurend en doeltreffend bij stress en gespannen spieren.

Wellness Les Buttes biedt deze massage aan gedurende 45', 60 ' of 90' per persoon, en dit tijdens uw verblijf in ons wellness center. Voor prijzen en reservatie, gelieve hier te klikken.

In onze drukke en stressvolle samenleving leiden ook kinderen vaak onder de druk van presteren, drukke agenda's, een overvloed aan prikkels, ...  De verwachtingen liggen vaak hoog.
Massage brengt kinderen tot rust.

Wellness Les Buttes biedt deze massage voor kinderen aan gedurende 20', 30' of 45' per kind, en dit samen in het gezelschap van hun ouders tijdens een verblijf in ons wellness center. Voor prijzen en reservatie, gelieve hier te klikken.

Les Buttes shop